FAQ

 

Levering og regler omkring modtagelse 

Levering Fredag og afhetning igen mandag 
Århus-sound har gratis levering af udstyr fredag mellem 09:00 – 1300 og afhentning igen mandag mellem 09:00 – 14:00

Ved Levering af udstyr skal kunden stille med en mand som kan hjælpe med at løfte ved f.eks leje af (Softice – Slushice 3 beh – stole – bord)

Århus-sound lever kun udstyr til hoved døren. ønsker du vi skal løfte udstyr op at trapper m.m. kommer der ekstra omkostninger på. f.eks levering på 1 sal. 350,- 2 sal 500,- 3 sal 675,-

Levering uden for normal køre tid
Ønsker du levering F.eks lørdag koster det altid 350 kr. for levering. ønsker du levering efter kl 16:00 Fredag er prisen 350 kr.

Forsen aflevering og Århus-sound køre forgæves
Vi opkærver som udgangspunkt altid minimum 50 % ekstra hvis leje perioden ikke bliver overholdt dette glæder også ved SDSound kommer om mandag og ikke kan få udstyr med hjem. koster det 50 % i ekstra leje. Husk vi har også andre kunder på vejen som venter på os.

Forsikring af udstyr m.m

Du og dine gæster er typisk personligt forsikret så det er sjældent og tegne ekstra forsikring, dog kan du altid sprøger dit forsikring selvskab for mere info hvordan du er forsikret. under hele leje perioden hæfter du for det lejet at det virker som det gjorde ved modtagelse. vi tester altid vores udstyr før udlejning

varebil
kort

Betaling Vedr privat-kunde
Hos Århus-sound betaler du først ved levering og ikke før. du betaler med kontant – Dankort eller mobilepay. ønsker du at betale via netbank skal du betale 3 dage før så vi kan se det på vores konto.
Husk at skriv dit booking nummer ved overførlse

Betaling vedr Virksomheder med EAN-numre
Århus-sound har mulighed for at handle med det offentlig hvor man bruger Ean-nummer. dog opkræver Århus-sound 25 kr ex moms pr faktura vi sender til det offentlig hvis betaling skal være EAN

Betaling Vedr virksomheder med normal faktura
Er du en virksomhed som handler ved Århus-sound har i mulighed for at betale med faktura, vi sender jer en faktura efter udlejning, Hvor i skal betale inden for 5 dage.

Fortrydelsesret
En lejeaftale er bindende, dog har du altid 14 dages fortrydelsesret. Denne bortfalder dog i tilfælde
hvor bestilling afgives under 14 dage før leje start. ønsker du at afbestille din ordre betaler du 50% leje.

 

Leje af udstyr hos Århus-sound & SD-Festudlejning 

  • Du lejer for hele weekend til samme lave pris
  • Alle vores priser er inkl moms
  • Grundig vejledning når vi levere udstyr
  • Support hele leje perioden
  • Du betaler først ved levering eller afhentning på vores lager